Aurelia T.

Aurelia TatarusSunt convinsa ca au fost momente in viata mea cand pasii mi-au fost purtati catre o anumita destinatie nu de catre minte sau dorinte superficiale, ci de catre suflet si de nevoi profunde. Am ajuns la Centru intr-o perioada tulbure a vietii mele cand am realizat ca am nevoie de ajutor. Un ajutor neconventional, un ajutor pentru suflet, un ajutor pe care cumva am fost sigura ca il pot gasi aici. Partea interesanta a fost ca nu stiam de ce fel de ajutor aveam nevoie insa am venit la Centru cu inima deschisa. Si am fost incantata sa gasesc inimi la fel de deschise. Iar ajutorul a capatat exact forma si semnificatia de care aveam nevoie.

Nu pot nominaliza un anumit aspect, o anumita persoana sau un anumit lucru in particular care m-a ajutat mai mult sau a avut un impact mai puternic. Ce pot spune insa este faptul ca armonia tuturor elementelor de la Centru care au venit in ajutorul meu a fost definitorie pentru „recuperarea” mea, iar persoanele cu care am venit in contact au fost mesagerii acesteia.

Sunt recunoscatoare pentru sesiunile de coaching cu Anne, pentru discutiile cu Andrei si pentru intalnirile cu ceilalti participanti la grupul de meditiatie, pentru toate care au fost si pentru toate cele care vor veni.

Multumesc,
Aurelia T.

Laurenţiu Popa

Laurenţiu PopaAm ajuns la Centrul Armonia dintr-o intamplare „deloc intamplatoare”. Eram intr-o perioada de cautari spirituale, de dorinta de cunoastere profunda a sinelui, iar viata mi-a adus in fata posibilitatea de a alege aceasta cale de evolutie personala.

De-a lungul a cateva luni, la Grupul de Meditatie am intalnit multi oameni: unii doar au venit, au vazut despre ce e vorba si nu au mai revenit, altii au perseverat. Cu o parte dintre acestia am inceput sa rezonez, chiar daca nu am schimbat informatii de ordin personal. De fiecare data e altfel, insa de fiecare data e frumos. Foarte important este faptul ca nu exista vreo diferenta intre cei care nu stiu nimic despre meditatie si cei care au integrat deja meditatia in viata lor de zi cu zi.

Cred ca foarte multi au fost intrigati de faptul ca Andrei ofera spatiul si disponibilitatea sa in mod benevol, insa cine ajunge sa-l intalnesca si sa stea de vorba cu el o sa capete o perspectiva surprinzatoare cu privire la acest lucru.

In ceea ce ma priveste, cu cat grupul de meditatie a fost mai numeros, cu atat mai profunde au fost senzatiile traite, asa ca pot spune cu mana pe inima „unde-s multi puterea creste”.

Prof. univ. dr. Elena Claudia Şerban

Prof. univ. dr. Elena Claudia ŞerbanMAI MULT DECÂT IMPRESII!!!

Sunt într-o perioadă extrem de importantă a vieţii mele! Totul a început în toamna anului 2007, când paşii mi-au fost purtaţi către un stand de cărţi de unde am cumpărat cartea ce avea să îmi deschidă un alt orizont! Pe calea pe care am păşit atunci, conştientă de schimbarea majoră ce va veni în viaţa mea, a existat şi CENTRUL MORE OF YOU! Numele acestui centru este predestinat! Într-un moment de derivă, în călătoria mea spre inedit, am primit un mesaj pe facebook, de la una dintre studentele mele, care mă invita la “O zi a porţilor deschise!” a acestui centru. Am simţit nevoia unei investigaţii! Am descoperit site-ul acestui centru şi ceea ce apărea ca ofertă părea să fie răspunsul întrebărilor care mă frământau! Descoperisem multe lucruri, aveam informaţie, dar era greu să transform informaţia în cunoaştere şi cunoaşterea în experienţă.

Această ofertă MORE OF YOU, avea să fie calea realizării, transformării, experimentării. Am apelat la serviciile de coaching, echilibrare energetică, vindecare tativă şi cele de programare subliminală. Totul s-a transformat peste noapte! Totul a însemnat evoluţie într-un ritm neaşteptat! Îmi amintesc că am primit totul ca pe un DAR DIVIN, cu inima deschisă, spunând “Doamne, tu şti cât îmi trebuie, ce îmi trebuie! Las totul în grija TA!”. S-a întâmplat ca în una dintre zilele în care aveam programare, să existe un mic decalaj de program, motiv pentru care am fost invitată să aştept puţin şi, pentru a petrece timpul mai plăcut, mi s-a oferit un ceai şi o carte pentru a o răsfoi! A fost cartea care mi-a călăuzit paşii spre unde am ajuns acum! Se numea „Reconectarea” şi avea ca autor ERIC PEARL. Am cerut cartea cu împrumut. Am savurat conţinutul şi am descoperit noi căi de cercetare! În urma lecturii cărţii, am solicitat o şedinţă de reconectare personală! Şi, în urma acestei şedinţe, am simţit un alt nivel de percepţie, o altă chemare! Poate să sune „science fiction” ce spun, dar este realitate curată pentru mine! Fiecare serviciu de care am beneficiat la acest centru face parte din ceea ce eu numesc DAR DIVIN!

Precizez că în tot ceea ce am făcut din acea zi de toamnă din 2007, intuiţia şi inspiraţia au jucat un rol esenţial. Şi pot afirma că am simţurile mai ascuţite şi observ enorm de multe semne în jurul meu, după ce am beneficiat de serviciile MORE OF YOU!

Celor care au curiozitatea de a lectura aceste rânduri le pot spune următoarele:

“Dragii mei! Dacă aţi primit un mesaj sau un semn care vă îndeamnă să vă îndreptaţi spre acest centru, nu ezitaţi să o faceţi! Lasaţi INIMA să vă îndrume, nu raţionalul! Dacă aţi primit informaţia, probabil că sunteţi într-o perioadă de căutări , de frământări sau a sosit momentul schimbării direcţiei vieţii voastre! Ceea ce veţi descoperi ulterior va fi ceva ce vă va transforma radical! Veţi ajunge pe culmi nebănuite! Sigur că drumul nu este uşor! Este în necunoscut şi trebuie să veghezi permanent! Să ai o stare de CONŞTIENŢĂ ca să poţi sesiza semne şi îndrumări! Centrul MORE OF YOU asta oferă! Servicii care conduc către CONŞTIENŢĂ şi observarea REALITĂŢII aşa cum este ea şi nu cum o percepem noi în starea robotizată în care suntem induşi de societate şi corpul emoţiilor negative din interiorul nostru! Conştientizarea faptului că în UNIVERSUL acesta nu există RĂU, că răul este IREAL, că noi îl aducem în jurul nostru prin gânduri şi emoţii negative, vă va schimba radical, vă va transforma! Veţi putea să vă înfruptaţi din DARURILE DIVINE destinate oricărei fiinţe pe acest PĂMÂNT, şi anume: IUBIRE DIVINĂ, FERICIRE DIVINĂ, ABUNDENŢĂ DIVINĂ! Acceptaţi totul cu inima deschisă şi veţi fi în ŢARA FĂGĂDUINŢEI promise fiecărui dintre noi de GRAŢIA DIVINĂ!”

DUMNEZEU SĂ VĂ LUMINEZE CALEA TUTUROR CELOR CE CITIŢI ACESTE RÂNDURI!

Iar eu sunt plină de RECUNOŞTINŢĂ la adresa condiţiilor şi sufletelor care au adus atât de mult bine în viaţa mea! De aceea spun: MULŢUMESC că existaţi! MULŢUMESC că aţi fost în calea mea! MULŢUMESC pentru tot ce mi-aţi oferit!

Undeva în Bucureşti, dimineaţa unei zile plăcute de duminică, 25 noiembrie 2012! Mesaj încheiat, nu întâmplător la ora 10,00 P.M. ziua SOARELUI!!! Asta observ acum, la final!!!

Prof. univ. dr. Elena Claudia Şerban

Tatiana G, 32 ani

Cred ca cel mai corect ar fi sa incep prin a spune ca atunci cand am inceput sa fac coaching cu Anne Manoliu, habar nu aveam ca voi face coaching. Primisem recomandarea de la o prietena buna si mi-a zis sa merg cu incredere. Si asa ca asta am si facut. La acel moment treceam printr-un divort nedorit si eram destul de cazuta cu moralul. Asa cum spuneam, nu stiam absolut de coaching. Imi aduc aminte ca la prima sedinta eram…ok…da coaching, hai sa o incerc si pe asta.

Pornisem in aceasta aventura ferm convinsa ca vroiam un ajutor pentru a depasi perioada respectiva. Habar n-aveam ca pe parcursul saptamanilor in care am lucrat cu Anne aveam sa fac un salt fantastic de la „old me” la „new me”, asa cum imi place mie sa spun. Bine coach-ul meu mi-a tot repetat ca nu a facut decat sa ma sprijine sa trezesc la viata persoana care am fost intotdeauna. Si are dreptate in sensul asta, in loc sa gasesc un ajutor sau o solutie, am reusit sa ma imi dau seama singura de foarte multe lucruri. Ce a mers in casnicia mea, ce nu a mers, care a fost rolul meu, ce contributie am avut in toata nebunia care a urmat…

Si da, am aflat mai multe si despre coaching, dar in primul rand am aflat foarte multe despre mine. Lucruri nestiute, lucruri uitate, altele ingropate…iar acum traiesc un sentiment minunat de serenitate pentru ca stiu ca sunt exact acolo trebuie sa fiu.
Apropo, nu doar relatiile mele personale s-au imbunatatit, dar am inviat o veche pasiune care acum imi ocupa cam cat un part time… si cine stie, poate ca la un moment dat se va transforma in full time job.

Sunt sigura ca doar cu ajutorul unei prietene sau a cuiva din familie nu as fi reusit sa fiu atat de angajata in schimbarile pe care le-am facut…un prieten, spre deosebire de un coach, nu are cum sa raman obiectiv si atat de concentrat pe telurile mele. E minunat acest sentiment si o recomand pe Anne nu doar pentru ca e o profesionista, ci pentru ceea ce transmite dincolo de cuvinte.

Multumesc!

Eugen A.

Aveam dureri lombare persistente care s-au agravat dupa accidentul pe care l-am avut iarna trecuta. Mentionez ca am incercat mai multe metode, inclusiv cele clasice, dar si alternative, am fost si la un curs de reiki. Trebuie sa recunosc, am apelat la aceasta terapie la insistentele unei bune prietene care a fost la Centrul MoreOfYou.

Dupa ce l-am contactat telefonic de dl Baritchi, am stabilit cu dumnealui programul sedintelor la distanta si am urmat indicatiile primite. Am facut 5 sedinte de vindecare la distanta in decursul unei saptamani. In timpul primei sedinte am simtit niste valuri de caldura in corp, iar zona dureroasa parca amortise. Deja dupa cea de-a doua sedinta, durerile erau incomparabil mai mici. La o luna dupa terminarea tratamentului cu bioenergie, durerile au disparut complet si eu ma simt reintinerit. Voi mai apela si in viitor la sedintele de vindecare la distanta.

Multumesc D-le Baritchi!