Aurelia T.

Aurelia TatarusSunt convinsa ca au fost momente in viata mea cand pasii mi-au fost purtati catre o anumita destinatie nu de catre minte sau dorinte superficiale, ci de catre suflet si de nevoi profunde. Am ajuns la Centru intr-o perioada tulbure a vietii mele cand am realizat ca am nevoie de ajutor. Un ajutor neconventional, un ajutor pentru suflet, un ajutor pe care cumva am fost sigura ca il pot gasi aici. Partea interesanta a fost ca nu stiam de ce fel de ajutor aveam nevoie insa am venit la Centru cu inima deschisa. Si am fost incantata sa gasesc inimi la fel de deschise. Iar ajutorul a capatat exact forma si semnificatia de care aveam nevoie.

Nu pot nominaliza un anumit aspect, o anumita persoana sau un anumit lucru in particular care m-a ajutat mai mult sau a avut un impact mai puternic. Ce pot spune insa este faptul ca armonia tuturor elementelor de la Centru care au venit in ajutorul meu a fost definitorie pentru „recuperarea” mea, iar persoanele cu care am venit in contact au fost mesagerii acesteia.

Sunt recunoscatoare pentru sesiunile de coaching cu Anne, pentru discutiile cu Andrei si pentru intalnirile cu ceilalti participanti la grupul de meditiatie, pentru toate care au fost si pentru toate cele care vor veni.

Multumesc,
Aurelia T.

Recomandări BrainSync