Laurenţiu Popa

Laurenţiu PopaAm ajuns la Centrul Armonia dintr-o intamplare „deloc intamplatoare”. Eram intr-o perioada de cautari spirituale, de dorinta de cunoastere profunda a sinelui, iar viata mi-a adus in fata posibilitatea de a alege aceasta cale de evolutie personala.

De-a lungul a cateva luni, la Grupul de Meditatie am intalnit multi oameni: unii doar au venit, au vazut despre ce e vorba si nu au mai revenit, altii au perseverat. Cu o parte dintre acestia am inceput sa rezonez, chiar daca nu am schimbat informatii de ordin personal. De fiecare data e altfel, insa de fiecare data e frumos. Foarte important este faptul ca nu exista vreo diferenta intre cei care nu stiu nimic despre meditatie si cei care au integrat deja meditatia in viata lor de zi cu zi.

Cred ca foarte multi au fost intrigati de faptul ca Andrei ofera spatiul si disponibilitatea sa in mod benevol, insa cine ajunge sa-l intalnesca si sa stea de vorba cu el o sa capete o perspectiva surprinzatoare cu privire la acest lucru.

In ceea ce ma priveste, cu cat grupul de meditatie a fost mai numeros, cu atat mai profunde au fost senzatiile traite, asa ca pot spune cu mana pe inima „unde-s multi puterea creste”.

Recomandări BrainSync