Prof. univ. dr. Elena Claudia Şerban

Prof. univ. dr. Elena Claudia ŞerbanMAI MULT DECÂT IMPRESII!!!

Sunt într-o perioadă extrem de importantă a vieţii mele! Totul a început în toamna anului 2007, când paşii mi-au fost purtaţi către un stand de cărţi de unde am cumpărat cartea ce avea să îmi deschidă un alt orizont! Pe calea pe care am păşit atunci, conştientă de schimbarea majoră ce va veni în viaţa mea, a existat şi CENTRUL MORE OF YOU! Numele acestui centru este predestinat! Într-un moment de derivă, în călătoria mea spre inedit, am primit un mesaj pe facebook, de la una dintre studentele mele, care mă invita la “O zi a porţilor deschise!” a acestui centru. Am simţit nevoia unei investigaţii! Am descoperit site-ul acestui centru şi ceea ce apărea ca ofertă părea să fie răspunsul întrebărilor care mă frământau! Descoperisem multe lucruri, aveam informaţie, dar era greu să transform informaţia în cunoaştere şi cunoaşterea în experienţă.

Această ofertă MORE OF YOU, avea să fie calea realizării, transformării, experimentării. Am apelat la serviciile de coaching, echilibrare energetică, vindecare tativă şi cele de programare subliminală. Totul s-a transformat peste noapte! Totul a însemnat evoluţie într-un ritm neaşteptat! Îmi amintesc că am primit totul ca pe un DAR DIVIN, cu inima deschisă, spunând “Doamne, tu şti cât îmi trebuie, ce îmi trebuie! Las totul în grija TA!”. S-a întâmplat ca în una dintre zilele în care aveam programare, să existe un mic decalaj de program, motiv pentru care am fost invitată să aştept puţin şi, pentru a petrece timpul mai plăcut, mi s-a oferit un ceai şi o carte pentru a o răsfoi! A fost cartea care mi-a călăuzit paşii spre unde am ajuns acum! Se numea „Reconectarea” şi avea ca autor ERIC PEARL. Am cerut cartea cu împrumut. Am savurat conţinutul şi am descoperit noi căi de cercetare! În urma lecturii cărţii, am solicitat o şedinţă de reconectare personală! Şi, în urma acestei şedinţe, am simţit un alt nivel de percepţie, o altă chemare! Poate să sune „science fiction” ce spun, dar este realitate curată pentru mine! Fiecare serviciu de care am beneficiat la acest centru face parte din ceea ce eu numesc DAR DIVIN!

Precizez că în tot ceea ce am făcut din acea zi de toamnă din 2007, intuiţia şi inspiraţia au jucat un rol esenţial. Şi pot afirma că am simţurile mai ascuţite şi observ enorm de multe semne în jurul meu, după ce am beneficiat de serviciile MORE OF YOU!

Celor care au curiozitatea de a lectura aceste rânduri le pot spune următoarele:

“Dragii mei! Dacă aţi primit un mesaj sau un semn care vă îndeamnă să vă îndreptaţi spre acest centru, nu ezitaţi să o faceţi! Lasaţi INIMA să vă îndrume, nu raţionalul! Dacă aţi primit informaţia, probabil că sunteţi într-o perioadă de căutări , de frământări sau a sosit momentul schimbării direcţiei vieţii voastre! Ceea ce veţi descoperi ulterior va fi ceva ce vă va transforma radical! Veţi ajunge pe culmi nebănuite! Sigur că drumul nu este uşor! Este în necunoscut şi trebuie să veghezi permanent! Să ai o stare de CONŞTIENŢĂ ca să poţi sesiza semne şi îndrumări! Centrul MORE OF YOU asta oferă! Servicii care conduc către CONŞTIENŢĂ şi observarea REALITĂŢII aşa cum este ea şi nu cum o percepem noi în starea robotizată în care suntem induşi de societate şi corpul emoţiilor negative din interiorul nostru! Conştientizarea faptului că în UNIVERSUL acesta nu există RĂU, că răul este IREAL, că noi îl aducem în jurul nostru prin gânduri şi emoţii negative, vă va schimba radical, vă va transforma! Veţi putea să vă înfruptaţi din DARURILE DIVINE destinate oricărei fiinţe pe acest PĂMÂNT, şi anume: IUBIRE DIVINĂ, FERICIRE DIVINĂ, ABUNDENŢĂ DIVINĂ! Acceptaţi totul cu inima deschisă şi veţi fi în ŢARA FĂGĂDUINŢEI promise fiecărui dintre noi de GRAŢIA DIVINĂ!”

DUMNEZEU SĂ VĂ LUMINEZE CALEA TUTUROR CELOR CE CITIŢI ACESTE RÂNDURI!

Iar eu sunt plină de RECUNOŞTINŢĂ la adresa condiţiilor şi sufletelor care au adus atât de mult bine în viaţa mea! De aceea spun: MULŢUMESC că existaţi! MULŢUMESC că aţi fost în calea mea! MULŢUMESC pentru tot ce mi-aţi oferit!

Undeva în Bucureşti, dimineaţa unei zile plăcute de duminică, 25 noiembrie 2012! Mesaj încheiat, nu întâmplător la ora 10,00 P.M. ziua SOARELUI!!! Asta observ acum, la final!!!

Prof. univ. dr. Elena Claudia Şerban

Recomandări BrainSync