Tatiana G, 32 ani

Cred ca cel mai corect ar fi sa incep prin a spune ca atunci cand am inceput sa fac coaching cu Anne Manoliu, habar nu aveam ca voi face coaching. Primisem recomandarea de la o prietena buna si mi-a zis sa merg cu incredere. Si asa ca asta am si facut. La acel moment treceam printr-un divort nedorit si eram destul de cazuta cu moralul. Asa cum spuneam, nu stiam absolut de coaching. Imi aduc aminte ca la prima sedinta eram…ok…da coaching, hai sa o incerc si pe asta.

Pornisem in aceasta aventura ferm convinsa ca vroiam un ajutor pentru a depasi perioada respectiva. Habar n-aveam ca pe parcursul saptamanilor in care am lucrat cu Anne aveam sa fac un salt fantastic de la „old me” la „new me”, asa cum imi place mie sa spun. Bine coach-ul meu mi-a tot repetat ca nu a facut decat sa ma sprijine sa trezesc la viata persoana care am fost intotdeauna. Si are dreptate in sensul asta, in loc sa gasesc un ajutor sau o solutie, am reusit sa ma imi dau seama singura de foarte multe lucruri. Ce a mers in casnicia mea, ce nu a mers, care a fost rolul meu, ce contributie am avut in toata nebunia care a urmat…

Si da, am aflat mai multe si despre coaching, dar in primul rand am aflat foarte multe despre mine. Lucruri nestiute, lucruri uitate, altele ingropate…iar acum traiesc un sentiment minunat de serenitate pentru ca stiu ca sunt exact acolo trebuie sa fiu.
Apropo, nu doar relatiile mele personale s-au imbunatatit, dar am inviat o veche pasiune care acum imi ocupa cam cat un part time… si cine stie, poate ca la un moment dat se va transforma in full time job.

Sunt sigura ca doar cu ajutorul unei prietene sau a cuiva din familie nu as fi reusit sa fiu atat de angajata in schimbarile pe care le-am facut…un prieten, spre deosebire de un coach, nu are cum sa raman obiectiv si atat de concentrat pe telurile mele. E minunat acest sentiment si o recomand pe Anne nu doar pentru ca e o profesionista, ci pentru ceea ce transmite dincolo de cuvinte.

Multumesc!

Recomandări BrainSync