Reconectare Personală

Reconectarea Personală
 • Durata
  2 x 30 minute
 • Tarif
  333 USD / 2 şedinţe
 • Şedinţe recomandate
  2 şedinţe obligatorii
Programează-te

Reconectarea Personală reprezintă împlinirea şi desăvârşirea ta spirituală. Este un procedeu unic şi transcende orice tehnică terapeutică sau tratament cu bioenergie întâlnite vreodată. Odată experimentată, viaţa ta va fi transformată pentru totdeauna – conştiinţa ta se va schimba şi se va extinde.

Reconectarea Personală a fost concepută pentru a conecta reţeaua personală de energie a organismului – meridianele de acupunctură şi chakrele – cu reţeaua energetică axiatonală a planetei, la alte frecvenţe, mai înalte.

Aceasta retea înconjoară planeta şi facilitează schimbul de energie şi de informaţie în Univers. Liniile axiatonale încercuiesc pământul si trec prin diferite puncte energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchiu în Peru sau Sedona, Arizona. Când ne conectăm cu reţeaua de energie, primim un aflux de lumină şi informaţie care ne transformă complet – corp-minte-spirit.

Beneficii Reconectare Personală

 • reconectează reţeaua individuală de energie la cea universală
 • dă startul evoluţiei spirituale
 • restaurează şi menţine echilibrul şi armonia
 • eliberează şi elimină blocajele şi interferenţele
 • modifică structura ADN-ului
 • vindecă sistemul corp-minte-spirit
 • extinde nivelul conştiinţei
 • facilitează interacţiunea cu noi niveluri de lumină şi informaţie
 • permite accesul liber la sursa inteligenţei universale

Mai multe informaţii

Reconectarea Personală este concepută pentru a conecta reţeaua personală de bioenergie a organismului – meridianele de acupunctură şi chakrele – cu reţeaua energetică axiatonală la alte frecvenţe, mai înalte, care înconjoară planeta şi care facilitează schimbul de energie şi de informaţie în Univers.

Aceste linii axiatonale sunt parte a unei reţele inteligenţe atemporale, un sistem energetic paralel-dimensional. Liniile care încercuiesc pământul trec prin diferite puncte energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchiu în Peru sau Sedona, Arizona. Când ne conectăm cu reţeaua de energie, primim un aflux de lumină şi informaţie care ne transformă complet – corp-minte-spirit.

Oamenii de ştiinţă vorbesc despre Punctul Zero, misticii despre “marea lumină”. Ambele fac referire la “oceanul de energie” în care trăim şi ne mişcăm. Ambele părţi sunt de acord că fiecare “particulă” din acest câmp – oameni, plante, vieţuitoare, stele, galaxii – este conectată cu fiecare particulă. Noi suntem “conectaţi” şi “multi-dimensionali” în acelaşi timp. După reconectare, vom începe să fim conştienţi de aceste dimensiuni variate.

Imaginează-ţi reţeaua de energie personală ca un “sistem de operare” al unui computer. Reconectarea Personală îmbunătăţeşte practic sistemul tău, exponenţial! Noi conexiuni sunt realizate. ADN-ul este trezit din inactivitate. Cantităţi imense de informaţii “noi” încep să fie disponibile. Liniile energetice se conectează cu ceea ce JJ Hurtak numeşte “linii axiatonale”, circuite ale unei grile cu frecvenţe mai înalte, care deschid fluxul către aceste dimensiuni mai mari. Vei putea acum să primeşti lumină şi informaţie. Odată ce reconectarea este finalizată, ea nu dispare, ci te va însoţi pentru totdeauna.

Este imposibil să descrii toate conştientizările, descoperirile, revelaţiile, conexiunile, “AHA-urile”, sau salturile cuantice în cunoaştere care apar atunci când experimentezi Reconectarea. De fapt, Reconectarea Personală reprezintă împlinirea şi desăvârşirea ta spirituală. Este vorba despre eliberarea sau eliminarea blocajelor, a interferenţelor care te-au îndepărtat de perfecţiune. Este vorba despre restructurarea ADN-ului tău şi Reconectarea ta cu Universul la un nou nivel.

Reconectarea Personală permite luminii şi informaţiei să curgă în mod constant prin tine. Viaţa ta va fi transformată pentru totdeauna – conştiinţa ta se va schimba şi se va extinde.