Povestea Asociației Centrul Armonia

 

Misiune

Promovarea și susținerea activităților de dezvoltare personală și profesională, a activităților educaționale non-formale și a activităților psiho-educaționale umane și canine. 

Viziune

 Suntem orientați spre viitor și generăm schimbare cu efecte pozitive pe termen lung. Considerăm că o societate educată creează oportunități pentru dezvoltarea și valorificarea potențialului personal, integrarea socială cu impact pozitiv în comunitate și dialog constructiv.

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

Din dorința de a genera o schimbare de mentalitate și de perspectivă în relația elevi-părinți-cadre didactice, de-a lungul timpului m-am asociat cu diverse asociații si firme mari, însă am simțit nevoia să pot avea o amprentă mai puternică. Astfel, în anul 2017 am început propriile campanii prin care aducem o perspectivă complementară educației formale desfășurate în școli, lucrând atât cu elevii, cât și cu părinții și cadrele didactice prin crearea unor contexte de dezvoltare a abilităților proprii și a unor relații pozitive de tip win-win. În ultimii 3 ani, am reușit să ajungem la peste 100 de cadre didactice și peste 1000 de elevi și studenți. Am considerat necesară crearea propriei asociații pentru a ajunge la cât mai mulți copii, tineri, cadre didactice și părinți.
Responsabilitate socială - Pasiune și Devotament - Proactivitate - Perseverență - Integritate - Altruism
Programele Asociației Dezvoltă
Reziliență și Adaptabilitate
Competențe Organizatorice și Leadership
Abilități de Rezolvare de Probleme
Gândirea Critică
Creativitatea și Imaginația
Abilități de Lucru în Echipa și Cooperare
Abilități Socio-Emoționale
Mentalitatea Flexibilă
Elevi și Studenți
1083
Participanți
Cadre didactice
179
Au fost realizate analize statistice pe răspunsurile oferite de participanți pentru a afla care este impactul programelor asupra lor, gradul de dezvoltare al abilităților în urma parcurgerii programelor noastre. Din rezultate a reieșit faptul că programele au ajutat la dezvoltarea tuturor abilităților cu minim 80%.  Rezultatele sunt evidențiate în diagrama laterală.
Impactul Programelor Armonia
Practică 65%
Aplicabilitate în viața de zi cu zi 20%
Informație 15%

Copyright 2020 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!