Campaniile noastre pentru un plus în societate. Pentru că schimbarea începe de la fiecare dintre noi și orice mic aport înseamnă foarte mult pentru adulții de maine. 

Programele Asociației Centrul Armonia

Susține-ne

“Schimbăm Atitudini, Dezvoltăm Aptitudini”

Campanie pentru îmbunătățirea stării de bine a elevilor și optimizarea metodelor educaționale prin metode non-formale. Această inițiativă a fost împărțită pe două planuri deoarece am considerat că școala este cel mai important context pentru dezvoltarea copilului, astfel pe primul plan aflându-se elevii și dezvoltarea lor sănătoasă, iar pe cel de-al doilea plan aflându-se părinții și profesorii care trebuie să contribuie la stimularea dorinței de a cunoaște și a acumula informații noi, pentru a le trezi diverse pasiuni și pentru a-și descoperi sensul vieții lor în societate.

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

„You Are More Than Enough”

Campanie pentru combaterea anxietății de performanță a elevilor. Anxietatea de performață este o barieră foarte răspândită printre adolescenți, stând în calea performanței dorite deși au cunoștințele practice sau intelectuale foarte bune și motivația necesară pentru a face față situației, nu-și vor atinge obiectivele. Scopurile Campaniei sunt de a-i învăța tehnici prin care să obțină eficiență maximă la examene și prin care să poată prelua controlul emoțiilor negative care îi copleșesc.

„Nu Ești Singur”  

Campanie de conștientizare și prevenire a depresiei. Această Campanie își dorește să vină în ajutorul liceenilor bucureșteni, aflați într-o perioada provocatoare și plină de schimbări neurobiopsihice, favorizante depresiei.  Scopurile Campaniei sunt:  dezvoltarea capacității de recunoaștere și înțelegere a depresiei și însușirea celor mai eficiente strategii de prevenire a depresiei. Ne dorim ca elevii din liceele ce vor lua parte la campaniile noastre, să devină promotori în familie și în cercul lor social.

"Toți vrem mai mult, de ce nu am face fiecare primul pas? Schimbările mici sunt cele care duc la progrese considerabile. Hai să construim o lume mai bună. Împreună."

Alexandra Militaru

Președinte Asociația Centrul Armonia

Dacă și tu îți dorești o lume mai bună, ne poți susține campaniile contribuind cu donații în contul RO64BREL000200079850100, titular SCPP Militaru & Co.

Mi-a plăcut că printr-un simplu joc am înțeles ce însemnă relația și legătura dintre doi oameni,
abordarea celor 6 nevoi și faptul că sunteți o persoană agreabilă. Mi-a plăcut că ne-am putut exprima sentimentele. A fost minunat.

- Elevă clasa a 9-a

Activități stimulative, captivante, bună dispoziție. Mă bucur că am descoperit lucruri noi despre mine. Mi-a influențat modul de percepție al celorlalți.

- Elev clasa a 11-a

Mi-a plăcut că m-ați făcut să mă simt apropiată de mine. Vă mulțumesc că ați venit aici, în această școală și am văzut că toți copiii au probleme și am putut să vă zic tot ce aveam pe suflet. O zi de neuitat! 

- Elevă clasa a 6-a 

Ce spun participanții campaniilor noastre

Copyright 2020 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!