Cursurile de mai jos sunt gratuite pentru toate cadrele didactice. Diplomele pentru parcurgerea și finalizarea unui curs de mai jos sunt oferite cadrelor didactice la cerere, în schimbul unei donații minime în valoare de 50 de lei în contul Asociației Centrul Armonia.

Module de Învățare - Profesori

Donează

Donează 

Module de Învățare - Elevi

Programul constă în întalniri săptămânale , timp în care interacțiunea și exprimarea liberă vor fi stimulate, prin ascultare empatică și întelegere, suport și sprijin orientat spre nevoile lor personale. De asemenea, elevii din instituțiile de învățământ partenere vor avea acces gratuit la modulele de învățare online pe tematica unui stil de viață sănătos (sport și kinetoterapie, nutriție și psihologie). Întâlnirile săptămânale în mediul online vor consta în:

  • Sesiuni de consiliere, coaching și dezvoltare personală de grup,
  • Sesiuni de consiliere vocațională de grup,
  • Ateliere de psihoeducație despre depresie, anxietate, stres, tehnici de învățare, etc.

 

Ești elev și vrei să te înscrii în program? Completează Formularul de Înscriere.

"Hai să vorbim" este primul proiect de sănătate metală și emoțională dedicat preadolescenților și adolescenților. Printre scopurile proiectului se numără îmbunătățirea sănătății mintale și a stării de bine psihologice, dezvoltarea și întărirea mecanismelor de coping adaptative, reducerea incidenței, prevalenței și reapariției tulburărilor și, totodată, dezvoltarea cunoștințelor  și abilităților necesare pentru a face alegeri de succes și pentru a administra eficient tranziția către viitoarea carieră.

Hai să vorbim

Spațiul sigur de conectare pentru ascultare și înțelegere

Centrul Armonia

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

&

&

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!

Copyright 2022 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Asociația Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.