Copyright 2022 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Asociația Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!

&

&

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

Centrul Armonia

Coaching Vocațional

Întrebarea clasica din copilarie “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” dobandeste in timp o importanta reala. De la raspunsurile amuzante si imaginative (pikachu, astronaut, doamna care vinde înghetata, acrobat la circ) pe care copiii de varsta mica le pot da, cu cat descopera noi lucruri, sfera intereselor se largeste si deseori apare blocajul: Dintre atatea posibilitati, ce drum sa urmez? Sunt bun si la mate si la romana, imi place si istoria si desenul… oare ce profesie sa urmez?

Visezi să ai o viață împlinită în care să faci ce iți place și să ai timp pentru tine? Colega noastră,  te îndruma să afli raspunsuri, să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău și să te bucuri de fiecare pas al devenirii tale. Niciodată nu e prea devreme să afli ce ai nevoie să dezvolti pentru a-ti urma visul către profesia potrivita pentru el!

Acest material aparține în totalitate Asociației Centrul Armonia și este realizat în cadrul proiectului Hai să vorbim, primul proiect de sănătate mentală și emoțională pentru elevii din România. Susține proiectul și donează direct:

- în contul deschis la Unicredit Bank RO61BACX0000002029589001, titular Asociația Centrul Armonia,

- pe site-ul Bursa Binelui