Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ

 

Din profesionalism și pasiune pentru oameni, în anul 2012 am înființat primul centru inovativ pentru vindecarea sufletului din România, oferind un set complet de servicii furnizate de specialiști competenți în domenii interdisciplinare, venind în ajutorul tuturor membrilor familiei tale.

Atunci când vorbim de vindecarea sufletului (pe numele ei grecesc, psihoterapie) nu putem spune că exista un leac universal sau o metoda princeps. Nici oamenii nu sunt la fel, nici istoria personală și a familiei nu este la fel. Există anumite asemănări și pe baza acestora s-au alcătuit tipologii, însă tipologia descrie doar tendințele generale și pierde specificul, dând deoparte tocmai amănuntele care individualizează o persoană. Tocmai de aceea, în toate serviciile noastre oferim metode individualizate și potrivite pentru fiecare în parte.

Noi îți oferim o modalitate privilegiată de a-ți rescrie povestea, un mijloc de a-ți transforma viața așa cum o dorești. Dacă anumite trăiri, comportamente, relații din viața ta te împiedică să fii tu însuți, asta se datorează unor încărcături emoționale în care ești prins în mod inconștient. Acestea pot fi reglate la nivel emoțional pentru a-ți redescoperi iubirea de sine și a-ți urma propriul destin. Esența vindecării se află în tine, iar noi te vom ajuta să o descoperi, să o deblochezi și să fii din ce în ce mai mult tu însuți. 

Make you happen!

 

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2020 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!