Apariții media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Responsabilitate socială - Pasiune și Devotament - Proactivitate - Perseverență - Integritate - Altruism

Centrul Armonia

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

 Suntem orientați spre viitor și generăm schimbare cu efecte pozitive pe termen lung. Considerăm că o societate educată creează oportunități pentru dezvoltarea și valorificarea potențialului personal, integrarea socială cu impact pozitiv în comunitate și dialog constructiv.

Viziune

Promovarea și susținerea activităților de dezvoltare personală și profesională, a activităților educaționale non-formale și a activităților psiho-educaționale umane și canine. 

Misiune

Din dorința de a genera o schimbare de mentalitate și de perspectivă am înființat Asociația Centrul Armonia. Cu toate că avem personalitate juridică din anul 2020, activitatea practică a început din anul 2017, de atunci derulând Campaniile gratuite Armonia. Astfel, în anul 2017 am început propriile campanii prin care aducem o perspectivă complementară educației formale desfășurate în școli, lucrând atât cu elevii, cât și cu părinții și cadrele didactice prin crearea unor contexte de dezvoltare a abilităților proprii și a unor relații pozitive de tip win-win. În ultimii 3 ani, am reușit să ajungem la peste 100 de cadre didactice și peste 1000 de elevi și studenți. 

Povestea Asociației Centrul Armonia

 

&

&

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!

Copyright 2022 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Asociația Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.