Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ

 

Din profesionalism si pasiune pentru oameni, in anul 2012 am infiintat primul centru inovativ pentru vindecarea sufletului din Romania, oferind un set complet de servicii furnizate de specialisti competenti in domenii interdisciplinare venind in ajutorul tuturor membrilor familiei tale.

Atunci cand vorbim de vindecarea sufletului (pe numele ei grecesc, psihoterapie) nu putem spune ca exista un leac universal sau o metoda princeps. Nici oamenii nu sunt la fel, nici istoria personala si a familiei nu este la fel. Exista anumite asemanari si pe baza acestora s-au alcatuit tipologii, insa tipologia descrie doar tendintele generale si pierde specificul, dand deoparte tocmai amanuntele care individualizeaza o persoana. Tocmai de aceea in toate serviciile noastre oferim metode individualizate si potrivite pentru fiecare in parte.

Noi iti oferim o modalitate privilegiata de a-ti rescrie povestea, un mijloc de a-ti transforma viata asa cum o doresti. Daca anumite trairi, comportamente, relatii din viata ta te impiedica sa fii tu insuti, asta se datoreaza unor incarcaturi emotionale in care esti prins in mod inconstient. Acestea pot fi reglate la nivel emotional pentru a-ti redescoperi iubirea de sine si a-ti urma propriul destin. Esenta vindecarii se afla in tine, iar noi te vom ajuta sa o descoperi, sa o deblochezi si sa fii din ce in ce mai mult tu insuti.

 

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!