Echipa

Psihoterapeut cu drept de liberă practică în relaxare, hipnoza și terapie ericksoniană și experiență în activitatea de psihoterapie de peste 15 ani. Are o viziune sistemică focalizându-se pe felul în care clientul relaționează cu ceilalți și cu sine însuși, facilitând conștientizarea tiparelor și dinamica interacțiunilor prin îmbinarea tehnicilor ericksoniene cu cele experiențiale și de brainspotting. Absolvent al Facultății de Psihologie, a desfășurat activități de formare, consiliere vocațională și dezvoltare personală individuală și de grup.

Militaru Mihail Ion

Psihoterapeut, consilier vocațional & coach

Detalii

Mihai Militaru - Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

Studentă la Facultatea de Psihologie, Universitatea București și coach acreditat,  are experiență în susținerea atelierelor de dezvoltare personală și consiliere vocațională pentru elevi de liceu și școala generală. Pasionată de handling și dresaj canin, a câștigat numeroase concursuri împreună cu Samy și susține programele de activități asistate de animale Pure Joy. De asemenea, a obținut premiul Junior Handler, a antrenat și dresat câini din rase diferite, însușindu-și elemente de psihologie canină în cele peste 2000 de ore de lucru ca asistent dresor și dresor. 

Alexandra Militaru

Specialist Psihologie Canină, Coach & Trainer

Detalii

Alexandra Militaru Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Psiholog, psihoterapeut ericksonian și trainer acreditat, cu specializări în analiza tranzacțională, metode și tehnici experiențiale și integrative, terapie și activități asistate de animale, metode art-creative. Are experiență de peste 15 ani în conceperea, livrarea și coordonarea workshopurilor de dezvoltare personală și gestionarea relațiilor interpersonale (profesionale, de cuplu, parinți-copii), gestionarea emoțiilor, gestionarea stresului (incluzând tehnici de relaxare rapidă), gandire creativă, lucru în echipă, branding personal, consiliere educațională. Este educator parental acreditat "Cercul siguranței".

Daniela Militaru

Psihoterapeut, trainer, coach & educator parental

Detalii

Daniela Militaru - Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Patrupedul nostru, un simpatic și zâmbăreț co-terapeut, iubește să participe la întâlnirile cu copiii și adolescenții, dar cu siguranță nu refuză să participe nici la sesiunile individuale de psihoterapie, la care aduce un plus de energie. 

Samy Steiner

Câine de terapie

Detalii

Samy - Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie
Specialiștii noștri

Copyright 2020 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!