Georgiana Postelnicu

Voluntar

Psiholog & Trainer

Mădălina Petrică

Voluntar

Psiholog & Trainer

Iulia Rînceanu

Voluntar

 Psiholog & Trainer

Daniel Burlacu

Voluntar

Trainer Activități Muzicale și Meditator Matematică

Daniela Ungureanu

Voluntar

 Meditator Limba și Literatura Română 

Florin Olariu

Voluntar

Trainer, Specialist Kinetoterapie și Fotografie

Clienții ne recomandă

Un curs de la care plec cu idei noi, cu planuri noi care mă ajută să-mi îndeplinesc obiectivele. Adevărați profesioniști. Abia aștept următoarea întâlnire. Bravo!

- C.G.

Am aflat informații noi care mă vor ajuta în profesia mea. Atmosferă foarte plăcută, iar trainerii mi-au
transmis o energie pozitivă, căldură și interes. Am fost impresionată de tot ce s-a petrecut la acest curs. Sunteți grozavi! - R.B.

- M.T.

Doi formatori excepționali ce se completează armonios, un curs extrem de interesant ce induce o stare
de spirit excelentă. Mai vreau să merg la astfel de cursuri.

Cuvânt Înainte Președinte Asociație

 

   Consider ca schimbarea începe de la fiecare dintre noi și orice mic aport înseamnă foarte mult pentru adulții de mâine. Tocmai pentru că am văzut din proprie experiență ce schimbare poate aduce un singur om, am decis că vreau să devin persoana de care am avut și eu atât de multă nevoie la un moment dat. După ce câțiva ani am desfășurat campanii gratuite fără un suport juridic, mă bucur că proiectul meu de suflet dobândește un contur tot mai clar și sper ca în felul acesta să aibă un impact semnificativ în societate, în special în rândul tinerilor, generând relații bazate pe ascultare activă și respect reciproc.

Specialiștii noștri

Samy - Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Detalii

Samy Steiner

Asistent terapie

Patrupedul nostru, un simpatic și zâmbăreț co-terapeut, iubește să participe la întâlnirile cu copiii și adolescenții, dar cu siguranță nu refuză să participe nici la sesiunile individuale de psihoterapie, la care aduce un plus de energie. 

Daniela Militaru - Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Detalii

Daniela Militaru

Psihoterapeut, Formator, Coach & Educator Parental

Psiholog, psihoterapeut ericksonian și trainer acreditat, cu specializări în analiza tranzacțională, metode și tehnici experiențiale și integrative, terapie și activități asistate de animale, metode art-creative. Are experiență de peste 15 ani în conceperea, livrarea și coordonarea workshopurilor de dezvoltare personală și gestionarea relațiilor interpersonale (profesionale, de cuplu, parinți-copii), gestionarea emoțiilor, gestionarea stresului (incluzând tehnici de relaxare rapidă), gandire creativă, lucru în echipă, branding personal, consiliere educațională. Este educator parental acreditat "Cercul siguranței".

Alexandra Militaru Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Detalii

Alexandra Militaru

Psiholog Clinician, Specialist Psihologie Canină & Formator

Psiholog clinician cu drept de liberă practică și formator acreditat,  cu specializări în psihologia sănătății , terapie cognitiv-comportamentală și rațional-emotivă, are experiență în susținerea atelierelor de dezvoltare personală și consiliere vocațională pentru elevi de liceu și școala generală. Pasionată de handling și dresaj canin, a câștigat numeroase concursuri împreună cu Samy și susține programele de activități asistate de animale Pure Joy. De asemenea, a obținut premiul Junior Handler, a antrenat și dresat câini din rase diferite, însușindu-și elemente de psihologie canină în cele peste 2000 de ore de lucru ca asistent dresor și dresor. 

Centrul Armonia

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

Mihai Militaru - Centrul Armonia - Dezvoltare personala, consiliere si psihoterapie

Detalii

Mihail Ion Militaru

Psihoterapeut, Consilier Vocațional & Coach

Psihoterapeut cu drept de liberă practică în relaxare, hipnoza și terapie ericksoniană și experiență în activitatea de psihoterapie de peste 15 ani. Are o viziune sistemică focalizându-se pe felul în care clientul relaționează cu ceilalți și cu sine însuși, facilitând conștientizarea tiparelor și dinamica interacțiunilor prin îmbinarea tehnicilor ericksoniene cu cele experiențiale și de brainspotting. Absolvent al Facultății de Psihologie, a desfășurat activități de formare, consiliere vocațională și dezvoltare personală individuală și de grup.

Echipa SCPP Militaru & Co.

Echipa Noastră  

 

 

Roberta Banciu

Vicepreședinte

Specialist Chimie și Trainer

Alexandra Militaru

Președinte și Director Executiv

Psiholog Clinician și Formator

Daniela Militaru

Vicepreședinte

Psiholog, Psihoterapeut, Consilier și Formator

&

&

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!

Copyright 2022 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Asociația Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.