Vă propunem o Săptămână Altfel cu… Armonia

Programul propus pentru săptămâna altfel  este un program de educație alternativă cu sens prin care elevii conştientizează, exersează abilităţi şi atitudini într-un mediu prietenos, își dezvoltă responsabilitatea, empatia, orientarea către soluții prin modul în care vor fi ghidați de către facilitatorii noștri să se implice în jocurile şi activităţile propuse. 

Activitățile au un caracter practic-aplicativ, presupun implicarea directă a elevilor, oferă oportunitatea de a căuta soluţii pentru diferite situaţii de tip investigative, antrenează strategiile de rezolvare a conflictelor şi modalităţile de comunicare eficientă în echipă.

De asemenea, dezbaterea şi discuţiile de grup vor permite elevilor să se raporteze, să înveţe şi să valorizeze atât experienţa personală, cât şi experienţa colegilor, asigură exprimarea propriilor opinii şi creează premisele dezvoltării asertivităţii.   

Pentru că suntem adepții educației non-formale și învățării prin joc, am pregătit 5 tipuri de ateliere ce vor fi adaptate in funcție de vârsta grupului de elevi:

  - ateliere Joy & Samoyed;

  - ateliere de dezvoltare personală;

  - ateliere de class-building;

  - ateliere creative;

  - ateliere de public speaking.

 

Durata unui atelier este de 60-120 min.

Costurile diferă în funcție de numărul de copii și tipul atelierului și variază între 15 și 35 lei/copil la un grup de minim 20 de copii.

Ateliere Școala Altfel

 

Centrul Armonia

Centrul Armonia

Dezvoltare personală,

consiliere & psihoterapie

&

&

Tu când vrei să faci primul pas către tine?

Contactează-ne acum!

Copyright 2022 - Societate Civilă de Psihologie "Militaru & Co." & Asociația Centrul Armonia

Toate drepturile rezervate.